Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonyma onanister


Anonyma onanisters klubb

Där bar man burka över huvet

Och rumpan bar

Bara för den goda sakens (bakens) skull

Där får frågan

”Kan du komma”

en helt annan, innebörd


Man tar sats, men inte för att hoppa

Och möblerna blir randiga….

Men men, så länge de trivs och inte skadar andra

”What does it matter”

Tvätterierna får ju jobb i alla fall

Fast de inte har så mycke kläder…

Innan de tömmer, lokalen...




Fri vers av LassO
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 15:14



Bookmark and Share


    Jazmine
:) Så de kan va
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO