Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen överdrift


Du sa att du hade en finne i röven

Jag trodde inte du menade så bokstavligt

Han hette visst Jaarmo….




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-11 21:44



Bookmark and Share


  peter markurth
mmm...sådant händer...
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO