Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man bara inte.... veta...


Som man ropar


Det bästa med att fråga

Är att du kan få svar



Det värsta med att fråga

Är att du kan få svar




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Exakt.
Vissa vill ha svar som de själva tänkt ut i förväg.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO