Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det "gå"


Hantverkar service


De var trångt
Ja alltså riktigt trångt
Men han hade lovat att hjälpa till

Han skulle koppla in pumpen
För det var hans löfte
Man håller vad man lovar

Inne i ett krypin
Där pumpen var innanför diskbänken
Under, en trappa, skulle han ta sej
På rygg för att kunna skruva

Liggande på rygg så fastnar han med armarna
Över sitt huvud, och kommer inte därifrån
Han ropar på frun i huset
Som också är herre på ett sätt
För hon är änka

Du måste hjälpa mej ropar han
Jag kommer inte härifrån
Så bra viskade hon
Och öppnade hans gylf

Så helt oförmögen att hålla stånd
Mot att hålla stånd
Så gjorde hon som hon ville
Fick den stark och stor

Och hon använde den efter bästa förmåga
Och pumpen reagerade
Innan den som ett vilt djur
Gjorde dom båda, glada….

Hon tvättade av den på sitt eget sätt
Innan hon knäppte igen
Och tog tag i hans fötter
För att dra honom ut
”ur den prekära situationen”

Hoppas pumpen fungerar nu sa hon
Jag skulle nog behöva duscha av mej…




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO