Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Jag hämtade solen,
här är den.
Passa på och njut,
min vän!




Fri vers av alikavalika
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 20:15



Bookmark and Share


  Tina Q
Åh, så det var DU - tack, snälla =)
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika