Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sundsvalls skolor tävlar om elever, "därför får inget" rapporteras. Oavsett vad som händer, allt under dödsfall åtgärdas "internt" d vs sopas undan. Mobbade elever får ingen hjälp, de sägs att de finns en mobbing grupp, men ingen vet vem som är med där


Ljustadalens skola för terror


Ljustadalens skola
Har ingen mobbinggrupp
Men de vill de inte skylta med
Men
De sopar under mattan
Allt de kan
Hellre än att jobba med mobbing
Så sopar och sopar och sopar man
Under och under och under
Mattan mattan och mattan


Lärare som systematiskt skriker
Åt eleverna
Inte tala, skrika
Man får bedriva terror där
Mot andra elever
Stölder elever emellan..
Om någon anmäler till läraren
Så gör man allt för att tysta ned

För att
De får ju inte komma ut
Hur illa det är
I Ljustadalens skola
Sundsvalls kommun
Baksidan på en skolreform
Där skolorna tävlar med varann…

Men de svaga eleverna får betala
D v s de utsatta…
De får inget stöd
För allt ska döljas….
Rektorn är den som värst jagar runt
För att dölja allt….




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 14:40



Bookmark and Share


  Fokus
Så har det varit länge, alltså även innan skolorna började tävla om eleverna men det är ändå bra att påminna om situationen i skolorna som ofta är under all kritik. Problemet är att eleverna inte vet hur det skulle kunna vara, alltså inte har några referenser, och därför "står ut".
Det var ett tag sedan jag gick i skolan och blev utsatt för mycket trakasserier av mina skol"kamrater" och det var ingen som gjorde något då heller.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO