Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en märklig hund..

 

 

Det cyklar en hund på min gata

men bara fram och tillbaka

 

ibland kliver han av cykeln

och ställer sig för att yla

 

se nu cyklar han igen

men bara fram och tillbaka

 

 

 

 


 




Fri vers av micke marin
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 13:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja och helt plötsligt kan man ju se bilder av hur det ser ut när en hund cyklar...tack vare det cirkulerande klippet på you tube om "den cyklande hunden"... ylar till lite när jag läser dina rader
2009-03-24

  korpfjäder
en riktig pärla!
Sån som jag väntar på hela tiden
när jag läser dig.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin