Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när blickarna blir till en...


Smälta samman

Återigen mötet

med dina ögons bottnar-

skärpan i det som sker

dövar bort min egen blindhet

i nattens eviga timma..

*

jag ser förlåtelsens slöja

böja sig

niga inför vårt altare av försjunken älska

förälska oss

i våra blickar

som smälte samman

i en tid

vi inte visste fanns.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 22:10



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Blickarnas härdsmälta Kanonbra ,Tack
2009-03-24

  Karl-Bo Lundstedt VIP
detta är överjordiskt....
applåder, klapp, klapp, klapp....
kb
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*