Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara om...

Till alla trasiga själar säger jag
att jag vet..

hur det är
att ligga sårad
ohelad
ute på smärtans åker

jag vet hur det är
när drömmar
landar utan landningsbana
och man faller'utan fallskärm

jag vet hur era ögon
söker balsam
förklaringar
och en dag utan svarta skuggor

jag kan inte hela er
jag kan inte alltid hela mig själv

men jag vet,
jag vet..

och riktar min blick
mot det himmelska

i förhoppning,

- OM.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-27 15:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det är sårbart att älska och att leva,

vi blir trasiga och vi blir hela...

det tar aldrig slut.

Dina dikter är så vackra och så ömma berättar om livets olika perspektiv.
2009-04-30

  Suzy med punkterna
Berörande rader
2009-04-29

  Sturesdotter
Delad smärta underlättar en hel del.
2009-04-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var ovanligt fint skrivet tycker jag och hälsar in dina rader välkomnande

Det smyger sakta inpå

Vackra är det

och jag gillar på vilket sätt det förmedlar skörhetens väsen


fint som balsam
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*