Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringen

Om du visste
hur älskad du är
skulle du inte kunna ta in det


så det är lika bra
att du bara känner
min


beröring.....




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-04 17:38



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
mjukt...

beröring.

Fint uttryck,

det är svårare att ta emot kärlek än ge.
2009-05-23

  blaite
Så j-a bra...älskar din korthet..
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Mjukt insiktsfullt
2009-05-04

  peter markurth
denna var faktiskt bra
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*