Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltigheten...

Du

du

du.

nu

nu

nu

*

sju var mina tårar

då jag lämnade dina vårar

av likgiltighet...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*