Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhhh, vad jag älskar dig...

Du tände min inre stjärna

och min första natt föddes

nu inväntar jag

en ny dag

från  dig...

*

en ängel gav mig ditt namn

och jag skyddar höljet

runt ditt huvud

*

du väckte min rädsla

så jag kunde gråta bort den

och alla dansande skuggor

har irrat sig iväg

fär kärleken tog dess palts

med solens strålar

från din himmel...

*

åhhh

vad jag älskar dig.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*