Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över min själ nu

Vem gungade min själ

vem ville mig så väl..

vem älskade mig varm som en eld

vem gav mig trösten

och törsten efter mer---

 

 

jo DU

 

Och en nyfödd fröjd

står böjd

över min själ nu.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*