Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan om ditt öga

Jag speglar mig

i ditt öga

och ser en flätad diamant

runt mina kinder

 

var det din smekning

i stjärnklar natt

då jag grät nära dig...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*