Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Dark

Dark powers arise within me
Humanity lost and gone
Down my left cheek
A lonely tear of blood is shown
Through the gates of silence
Demons passing through
Long for my soul to take
Strive for power
To enter this world
Destruction is a fact
The darkest demon of them all
He froze me with his dreadful voice
He annihilated me with a look
Feeling dark powers arise within
Taken me over
All of my human warmth faded
Down my left cheek
A lonely tear of blood is shown




Fri vers av xAnGeLx
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 23:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag är så ledsen att jag drar upp en massa demoner ur Miltons ordförrådsskafferi så jag ger dig mardrömmar, skämt åsido
kul att du använder sidan mer (och skriver på engelska)

Be well,
LPWJ
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx