Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du hur det känns?

Vet du hur det känns att omgärdas av en kyla så kall
att du ständigt går med en frossa inombords
Vet du hur det känns att gå med en ängslan så stark
att man ständigt går och oroa sig över hur man ska klara sig genom dagen
Vet du hur det känns när hjärtat brister för varje andetag
att ständigt bli sviken av den som står dig närmast
Vet du hur det känns när man älskar så innerligt
att man ständigt går med en oövervinnerlig smärta i själen
Vet du hur det känns att vara så smutsig, så oren
att ständig backa för beröring och ömhet
Vet du hur det känns att kliva upp ur skiten varje dag
när man ständigt blir knuffad tillbaks
Vet du hur det känns när man kvävs av den eviga ångesten
och samtidigt måste vara den som är starkast

Vet du verkligen hur det känns att vara jag?




Fri vers av xAnGeLx
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 00:14



Bookmark and Share


  CJ
Jag vet!!!
2009-03-16

  L Patrik W Johansson VIP
Det vet du

Be well,
LPWJ
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx