Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa ut...


Rensa ut
börja om
hitta nya vägar
i det kända
landskapet

Rensa ut alla onda
dumma
tankar
som river ner min ungdoms ideal
då allt var så enkelt

eller hur var det nu
det var?

Försöka hitta den där
barnakänslan
igen
då allt var framför en

så var och är ju inte fallet
men
man trodde det

och det räckte
den
gången

Ja
det räckte i varje fall
ända
hit

hoppas till mera




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 00:26



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Den räcker långt!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP