Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I evig tid

Vem väcker din dag

som speglas i dina ögons ljus

och vem flätar samman dina drömmar

som skyggar inför mig..

*

vem av miljoner människor

är du

som rör vid min dolda skatt

och skyddar

mina nätters mörker

över min saknad

*

vem får mina tårar

så värdefulla

om inte just du

och vem får mig att bli vacker

om inte dina händer

*

jag vet ditt namn

och jag lägger min tacksamhet

i din skål

 

 

må den fyllas till bredden

i evig tid...

*

 




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 07:22



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
så helt underbar..
tack för att jag fick läsa detta....
applåder..
kb
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*