Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv klar heter


”Middags tipset sponsras av Becel”

Ett margarin
”Baserat på vegetabiliska oljor”


Hehe vad baseras annat margarin på…?


Lite liknande slogans kunde vara

”Volvo bilen som rullar”

”Monark, cykeln med pedaler”

”Arla mjölken du dricker”

”Bergo, kniven som skär”

”Tvålen som gör rent”

”tvättmedlet som tvättar”




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO