Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkritik



”Tomten han är glad och full”

sjunger Cornelis

Man inte bara tomten tydligen

Doktorn med



Busschaufförer med diabetes kan tappa kortet

Även andra orsaker kan finnas, speciellt i körningsväg

Lätt att tappa kortet

Ja om du så bara är alkis


Men är du hjärtkirurg….

Då är det tydligen inget problem med alkoholism

”man kanske räknar med ett visst mått av självkritik”

Men allvarligt talat, när träffade du en

Alkoholist med självkritik?

Är inte lagar och regler till för att skydda oss

från dessa?



Så när ambulansen tar dej genom trafiken så

hamnar du på operationsbordet

med en full hjärtkirurg...

som kanske tar "sitt fulla ansvar"




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO