Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strömmingar...


Datamissbrukarens mardröm


Och så gick strömmen
Det svartnade för ögonen
Ja
Alltså
Skärmen svartnade

Och TV:n
Lamporna är slocknade
Stereon är tyst
Radion utan kraft

Vad gör man då
Ska man få lov att gå ut
Vad finns ute
En främmande värld?




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO