Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka tårarna



Torka tårarna,
barn lilla,
de skymmer sikten.

Öppna ögonen
och se
rakt in i framtiden.

Öppna hjärtat
och finn
dina egna stigar i livet.

Torka blodet
på dina knän
och gå lyckan till mötes.




Fri vers av Anna H
Läst 1006 gånger
Publicerad 2004-06-04 23:38



Bookmark and Share


  Smultris
Otroligt vackert och hoppfullt...
2005-12-18

    Idun 1
Så enkel och vacker. Tankar om livet.
2004-06-05

    jahapp
å vilken härlig - ska köpa en ask kalle-anka plåster å banne ta mig igenom - lycklig!
2004-06-05

  Ola Rydberg
Kalasbra
kanske borde finnas på varje förskola i Sverige ?
2004-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H