Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pudlarna skäller, grodorna kväker, psykopaterna paroderar... på sej själva, utan att veta om det.... för de har ju inga känslor...


Psykopaternas Parodiska parader


Psykopaterna turas om
De sitter
De står
De snackar
Och de förstår inte….

Hur de kunde göra så…
Såhär i ”efterhand”
Ja dras man inte med det handikapp
Som vi andra har
Så fattar man inte...

Rättskänsla
Heder
Gränser
Känslor
Empati
Etik
Moralmedvetande
Och allt annat som vi normala
Människor dras med….
Som ett slags handikapp
"Vaddå bonus, empati, etik"????

Men nu när det tas ut pengar från SEB
Och när folk tvekar att handla Volvo
För dess beteendes skull
Då träder de fram
”Dom som inte kände nåt förut”
”Dom som inte anade att det var fel”

Problemet är att de känner inget nu heller
De anar inget nu heller
De är helt utan känslor
De enda de känner
Är ”Plånbokens känsla”
Och ”maktens ifrågasättande”
Rättskänslan finns inte inombords
Det är bara opinon…

Och de viktiga för oss att veta
Att från VD och liknande och uppåt
Så finns inga känslor kvar
Det är bara ”makt och opinion”
Som spelar in….
VIKTIGT att komma ihåg

VD:ar, koncernchefer, statliga ståthållare
Och liknande….
Psykopaterna paradera
Men man kan se det som att
Psykopaterna paroderar
På sej själva
”utan att veta om det”




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO