Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig morgon


Filpaketet pruttar
Som de mesta

På Morgonkvisten


Kanske inte den bästa början på dagen
Filmjölkspruttar på benen…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO