Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka om bagatell

=o)




Jag och min dongel

 

Dingel dangel dongel

hänger här och slänger

sänder singnaler

till dig

blir det inget svar

duger den som dildo

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 20:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
nja, det vet jag inte om jag håller med om, lite platt.... lite löjlig på något sätt.. tacka vet jag mobilen som i alla fall vibrerar ifall någon ringer...
2009-03-17

  Tina Q
*fnissar*
Kanske är det så - vad vet jag som har en stationär... dator, alltså!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP