Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag i mitten av mars

 

Ingenting har hänt
det mesta är faktiskt som vanligt
denna dag i mitten av mars

snön gloppar, hundbajset
                       luktar

och gruset skrapar sönder det mesta

Inget särskilt händer
det är en alldeles vanlig dag

mittimellan

idag, igår imorgon
vinter och vår

Det värsta är över
denna vanliga dag i mitten av mars

som är som en dag i mitten av mars
brukar vara

då luften sjunger vår
och vinter på samma gång

som kan den inte bestämma

Lågtrycken kommer och går
som de brukar
en alldeles vanlig dag i mitten av mars

Det skriks som fan  
-skriv mig
-läs mig
-rengör mig 

men bakom spisen är det rent
(jag hade tur, inget kröp mot mig)

Stackars Gunnar är på Kap Verde

och missar denna vanliga dag
i mitten av mars

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-16 20:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
leeeeeeeeer med hela fejan..Gunnar Gunnar..vet inte vad han går miste om!!
2009-03-17

  Tina Q
mmm... ja, stackars Gunnar! :)
Ler när jag läser denna din text om en vanlig dag i mitten av mars!
2009-03-16

  Lili Samuelsson VIP
mm, stackars gunnar, han är nog vansinnigt avundsjuk på denna vanliga dag
2009-03-16

  Carola Zettergren
Mmm..en dag i mars som inte kan bestämma sig, precis så känns denna månad, fint!!!
2009-03-16

  Leif Furstedt
Gillar hur du dansar dig genom vardagen till en fin avslutning.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP