Skriv något liknande för ett tag sedan, samma känsla nu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv något liknande för ett tag sedan, samma känsla nu




Ett rött yrväder och en grön träpall

 

 

Ett rött yrväder

Sittandes på en grön träpall

Livet springer förbi

Oförmögen att resa sig

Från den gröna träpallen

Oförmögen att ta tag i sitt liv

Det enkla tycks så svårt

Ett rött yrväder

Förblir sittandes på sin gröna träpall




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-16 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel