Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Sandra


Alltet

.

Jag vill inte
att vår kärlek
ska kräva energi av dig
- utan jag vill vara den
som skänker dig energi

jag vill att jag
ska göra livet
lättare för dig,
som du gör för mig

jag vill att jag
ska vara alltet för dig

jag vill
att du ska se mig
som ett skäl att vakna,
precis så som jag ser på dig




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 21:54



Bookmark and Share


    Pearlan
Mycket fint!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna