Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagna i rena mässingen i sängen... en "brejkande fru" som bara "ville ha ett brejk" fast hon "ingen annan träffat".... Hon bodde kvar och han, flyttade men skulle hämta lite kläder...


Stående på

Hon ville ha ett brejk
Och det var ingen strejk
Enligt henne

Så kom han hem till denne
Och märkta de nyss
Var fuktigt och blött
Och hon av chefen fått en kyss
Och legat där, och nött

Man kan sen undra
Hur de känns
Komma hem och hitta
Sin begagnade fitta
Och anletsdrag som spänns

Sexet nytt så de bränns
Sås i sängen
De var nämligen poängen
Fast hon inget sa
Att en frivillig separation
Trots att allt var bra

Men hon ville bara ”legalt testa”
De mesta, inkl sin chef
Och vara ute och festa
Fast de gjort de förut
Och de var tydligen en hit
Att känna chefens pitt
Utan att fördenskull göra slut

På det ”äkta ståndet”
De var ”hon det”




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om någon gjort så
Som jag litat på
Jag önskat då
Vi inte varit två
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO