Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Jag går före dig
så att allt ska
gå bra

Jag går efter dig
för att rätta till
allt som inte
gått bra

På så sätt
lever jag
ditt liv

utan tanke på
att mitt liv
får gå

utan vägledning
alls




Fri vers av Elsmar
Läst 305 gånger
Publicerad 2009-03-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar