Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra hem

Så vackert du
har det

så välordnat
så nytt
allt är

Just nu känns
det inte så illa

Jag har det ju
också rätt
fint

När jag kommer
hem
ser jag allt
med andra ögon

Ser skavankerna
ser allt
oordnat

som jag lämnat
bara för att
hälsa på dig

Om jag inte hälsat
på dig

skulle jag fortfarande
känna att
mitt hem


är vackert









Fri vers av Elsmar
Läst 302 gånger
Publicerad 2009-04-27 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar