Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsmeja

Fruset, hårt och kallt
här inne

Svårt att härda ut

Allt är mörkt
och skoningslöst

Så plötsligt
från en dag till
en annan

dagsmeja

Allt är ljusare
och mer
uthärdligt

Inget blir dock
längre så ljust
som det var en gång




Fri vers av Elsmar
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar