Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken och
viljan till
överlevnad

är det som
drar oss
framåt

när olyckorna
avlöser
varandra

och allt
känns tungt




Fri vers av Elsmar
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar