Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

I natt
hände det igen

Det som jag
trott var nästan
glömt

Jag kände mig
ensam
sviken
oduglig

Jag kände att
detta var slutet

Men det var
inte slutet

Bara en
påminnelse
från mitt
undermedvetna

att inte glömma
hur bra jag ändå
har det idag




Fri vers av Elsmar
Läst 320 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar