Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddande hölje

Förmodligen för att överleva
har jag dragit på mig ett
skyddande hölje

Det gör att jag mår bra
så länge ingen säger
något annat

Ibland släpper jag in
lite missmod under höljet,
lite svart ångest

Det gör att bilden av mig
blir lite mer sann















Fri vers av Elsmar
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsmar