Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påsen..

 

tar några steg

med min påse

fylld av drömmar

och kärlek

 

skuttar fram

en dag i taget

och uppfylls av

kolsyrad glädje

 

spritter och sprutar

rister och kutar

bollar med bomull

dansar och skuttar

 

hihi och påsen jag bär

en märklig påse

som fylls på varje dag

som jag ger till dig

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 13:19



Bookmark and Share


  korpfjäder
låter som en fnitterpåse det där!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin