Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på den senaste tidens avslöjanden


LÄKARHEDER


Man kanske kan fråga om lite ”läkarheder” snart

Läkarna kräver att få ha kvar sina vita rockar
På sjukhuset i Uppsala

Men

När ska man begära
Att de läkare som är farliga för patienterna
Stängs av
Att de helt enkelt inte får vara kvar
Som läkare

Fattar de inte själva
Att de misskrediterar hela yrkeskåren




Fri vers av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-04-12 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO