Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur får man det att bli så kan man tro? ;=)


HiV får sitta breve



HiV får sitta breve

Hur skönt är inte de

HiV får sitta breve

Hur skönt är inte de

HiV får sitta breve

Hur skönt är inte de



Jag ska tamejtusan börja hålla på

Skellefte, som andralag i alla fall

Fira med en Koskenkorva…


HiV får sitta breve

Hur skönt är inte de

HiV får sitta breve

Hur skönt är inte de




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-06-22 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO