Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalisternas kamp


”För övrigt så är de väl ungefär
Samma kapitalister här som där”

Sjöng Cornelis…

Stämmer väl rätt bra
Lika snikna i USA
Som i Sverigee
Och ledningen i SEB

Banker och finansföretag
Utanskamochhederbolag
Fast man söker stöd för av föraktade skattebetalare
Så har man inga bekymmer med att betala ut
Bonusar, även om pengarna är slut




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-23 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO