Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd

Jag vill rekommendera dig att göra
si eller så,
vilket som blir bra, eller, ja,
inget blodvite uppstår.

Sätt dig sedan bara ner och vänta
ett tag,
så löses det nog av sig själv
en dag.

Om det nu skulle bli värre,
min vän,
så kan du alltid ringa hit för råd
igen.




Fri vers av alikavalika
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 08:26



Bookmark and Share


  Tina Q
Sjukvårdsrådgivningen? Någon konsult? Frågespalt i tidningen? Din dikt stämmer in lite överallt! :)
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika