Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20:e augusti 2007 - 10:e februari 2009. ingenting är sig likt.


heroin

kom och lägg dig här
håll om min kropp:
blott gråt i halsen
och förljuget hopp.

du sade adjö och
jag blev full på vin.
jag grät och tänkte:
du är heroin.

för jag kan känna
allt vi gjorde då;
en ständig repris av
varje minne

och som jag saknar
att det är vi två
du har fastnat i
mitt sinne




Fri vers av efterklang.
Läst 518 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
konscist. Bra. Varför försvinner allt?
2009-04-12

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt skrivet. Berör.
2009-03-17

  Marta
Så sjukt grymt. Balansen, välfunna ord, lagom anspråkslösa rim, småklurig uppbyggnad och man känner verkligen smärtan, hela vägen. En del dikter känns bara självklara.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

efterklang.
efterklang.