Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivkramp


dum spiro spero ii.

havet flöt tillbaka genom
ett halvslutet ögonpar och
du flätade någons hår mellan
skälvande fingrar;
sökande fingertoppar.

på ett bord låg en hög
med hörnskavda
litterära klassiker
och din hand tog ett
stadigt grepp när
du tröck dig tillbaka
emot det trygga i en
fuktig andedräkt som
fick dina nackhår att
sakta vibrera




Fri vers av efterklang.
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 22:28



Bookmark and Share


    sårosa
mmm håller med tidigare .. väldigt poetisk ..

men ändå väldigt poetisk på ett avslappnat sätt... inte så ansträngt som det kan bli ganska ofta,,

/anna
2009-06-06

  Starfish-Aura
Väldigt poetistk.
Klangfullt.

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

efterklang.
efterklang.