Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


agrophobia


när djupt under marken jag ligga
enträget sanning jag tigga
vem av oss valde rätt?
vem av oss var för svag?
det var bestämt aldrig helt lätt
för dig att vara du och
för mig att vara jag




Fri vers av efterklang.
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 19:17



Bookmark and Share


    sårosa
riktigt fin, tycker om den mörka undertonen ..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

efterklang.
efterklang.