Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


endorfin iii.

känner pirrkänslor i stortån
sprida sig genom hela kroppen
och vet inte riktigt
om det är
en rimlig och realistisk
känsla
eller om jag kanske
borde hålla tillbaka
mina hästar.




Fri vers av efterklang.
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterklang.
efterklang.