Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vårt vardagliga värv här på Poeter.se.........


"Skrivaramatörernas Lott i Livet !"

Vill kunna skriva som De Stora
men det är säkert en utopi
att drömma är dock lovligt
drabbas ej av afasi

Att uppnå detta delirium
är en ynnest som aldrig sker
inget som helst mysterium
en nåd man stilla om ,ber

Men med min krystade "versial"
som också kan framstå som rent banal
finns ingen framtid i Noblessen
elimineras snart i Processen

Man kan ta det som ironi
eller en lite bitsk satir
för min eventuella ord-symfoni
nå´t Mästerverk aldrig blir


Men skrivandet är en möjlighet
för alla och envar
även om det framstår som en "löjlighet"
har vi chansen, om än "skenbar"

Några Inkomster lär det aldrig bli
den lyckan stå oss knappast bi
utan den eufori som tillerkänns oss
det är när vi märks och "kommer loss" !

Om man se´n blir läst och kommenterad
Då mår man bäst och blir dokumenterad
DET är jag nöjd med
det är en fröjd , det............


M
---





Fri vers av Mats Henricson
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 14:35



Bookmark and Share


  Miss Mod
Håller med Dig, en löjlighet, som blir en möjlighet, TACK för härlig läsning!
2009-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Javisst
så det är här
Att få en
kommentar
vi alla gillar
men det är
få som ned
trillar... Ha
det gott!
2009-03-17

    Bodil Sandberg
Att skriva som de stora..kanske en utopi
för oss poeter härute..men visst kan vi
ändå skänka stimula åt varann
genom att dikta ..så gott vi kan

applåder applåder..tycker det här är fantastiskt bra!!
2009-03-17

  genni VIP
Den här gillar jag....
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska