Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västerut



Res västerut

Västerut Columbus

Där finns Indien

Där finns indierna


Där finns guldet….

Och de var sant

På sitt sätt…

(både indier och indianer blev utnyttjade)




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO