Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅÄÖ



Ä å ö, är jävligt nära

Vill du följa med till min ö

Ä är det kanske nära att säga

Men man kanske å kan säga

Å vad trevligt, istället

Ä Å Ö

”Är jävligt nära”




Fri vers av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 17:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
en trevlig och småputtrig Fröding parafras
2009-12-20

  Fredric
Fem myror är mer än fyra elefanter... ;-)
2009-03-30

  Roula O
*ler*
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO