Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inredningsprogram


Enligt Timell och grabbarna

Finns de massor med ”inredningsprogram”

Men frågan är

Finns de några ”utredningsprogram”?




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tror att det skulle behövas fler av de sistnämnda...inredningsprogram har jag aldrig brytt mig om, jag inreder på MITT sätt i alla fall, så det så;-)))
2009-04-18

    ej medlem längre
Bra fråga utan svar... Det ska vara Dr Phil då som reder ut oredor...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO