Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över doserande


Jag överdoserade

Jag överdoserade i kärlek

Det var det enda som jag inte klarade av

Att stå emot

Våldsamt intagande, brutalt övertagande

Men mjukt och sinnligt överlämnat och mottaget

Mussäkert


Men jag fick en överdos

En dos 6.22

Strax innan windows

XP och Milleniet

Med sin 2000

Sånt vista man inte…

Mussäkert




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-05 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite småkul, minns med fasa dos....tänk vad lätt det är nu när man slipper programera in allt...
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO