Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min underbara syster

Min underbara syster. Du är det BÄSTAASTE som jag har fått av Gud.
Du är inte bara min syster du är min andra mamma och alla vet om det.
Jag vet att du älskar mig du behöver inte säga det för jag vet det.
Du är en del av mig. Om den delen är borta från mig då är jag vilse.
Du kan läsa mina tankar. Så mycket som du har gjort för mig det går bara inte att beskriva det i ord.
Jag tror att det är många som önskar att dom hade en sån syster som jag har... ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT




Fri vers av sesi
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart spontant du skriver om din mamma och syster..Jätte vackert!!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi